Vi er data entusiastiske

Data Warehouse

Design og implementering af datavarehuse er vores kernekompetence. Vores data warehouse framework kan strømline udviklingsprocessen og forbedre vedligeholdelsesomkostningerne. Vi har mange års erfaringer med Enterprise Data Warehouse projekter i store danske virksomheder. Vi sikrer at vi leverer kvalitets løsninger til tiden – hver gang.

Big Data

Big data er hjælper en virksomhed til at forstå at det fast-changing marked og opfylde kundernes behov før tid. Indsamling, forvaltning og udnyttelse af big data kræver særlige ekspertiser. Vores konsulenter har konkrete erfaringer med big data løsninger ved hjælp af Hadoop, Spark,  Python og Scala. Vi leverer stabil big data løsning, som opfylder de konkrete behov hos vores kunder.

Data Science

Data science hjælper en virksomhed til bedre at forstå interne og eksterne muligheder. Det er et kraftfuldt værktøj i hænderne af data scientists. Vi har dyb viden og erfaringer med analytiske værktøjer såsom Spark, Power BI, og Python. Ud over at levere konkrete analytiske løsninger, er vi specialiseret i at hjælpe vore kunder til at etablere et team af data scientists.

Vi tilbyder

Data Arkitektur og Modellering

Vi tilbyder rådgivning, revision og træning til vores kunder på området for enterprise data arkitektur, data governance, information management enterprise data modellering, master data management

Implementering af Dataløsning

Vores team kan udvikle og levere datacentriske løsninger inden for big data, data warehouse and BI. Vores data science team er klar til at udvikle den næste maskinindlæringsmodel til din virksomhed.

Cloud og Web Apps

Vores team har mange års erfaring med at opbygge cloud og webapplikationer. Vi har ekspertise i Microsoft, Amazon, Google og Huawei Cloud. Vi arbejder med C #, .net core, CosmosDB, AzureSQL, Eventhub, Linux, Php, Javascript, WordPress, osv.

Oursource IT Udvikling og Drift

For at hjælpe din virksomhed med at fokusere på forretningsudvikling og vækst, vil vi gerne hjælpe dig med et fleksibelt IT-team til alle former for developmeng- og driftsopgaver. Vi kan være din it-partner til at udvikle og vedligeholde dine it-systemer.

Succeshistorie

HarryConsulting implementerede en enterprise data warehouse (EDW) platform for kapitalmarkedet og investeringsstyringsområdet hos et stort finansinstitut i danmark. EDW platformen er senere udvidet til nyt anvendelsesområde og blev et enterprise data warehouse system. Gennemførelsen tog 12 måneder, fra kravanalyse og business data modellering til den endelige system implementering og hyper-care periode. Microsoft BI-stakken, aka., SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS, MDS og C # bruges som fundimenteringsværktøjer i implementeringen. Et data warehouse automationskoncept og -ramme anvendes også til at optimere og strømline udviklings- og vedligeholdelsesarbejdet.  Denne blog indeholder flere detaljer om automatiseringsrammen.

HarryConsulting deltaget i implementeringen af ​​den næste generation af applikations- og kapacitetsadministrationsprogrammer for verdens største shipment organisation. I dette store projekt leverer HarryConsulting datamodellering, dataanalyse og udviklingsarbejde til opbygning af hele dataintegrationsflow og central database for alle spor i den nye applikation. Flere generationer af data archtectures er blevet implementeret og udnyttet i løsningen, fra traditionelle batch-drevne til den hændelsesdrevne behandling og en hybrid data integration arkitektur. Microsoft Azure Cloud er brugt som projektets eneste cloud service, og alle implementeringer bruger Azure teknologier som Azure SQL, Azure Data Factory, Azure Data Lake, Azure Databricks, Event Hub, Azure Blob Storage og så videre.

HarryConsulting har arbejdet sammen med Aalborg Universitet for at skabe en selvadaptiv ETL teknologi til at løse udfordringerne ved ustabil kilde data levering i mange ETL løsninger. Teknologien har inspireret diskussioner og resulteret i et fælles arbejde med et BI-konsulentfirma i København. Denne blog beskriver detaljer om teknologien.